torstai 9. syyskuuta 2010

Pyjamabileet!!



Olin pyjamassani koko päivän! Minulla oli kuumetta ja sain kummallisia näppylöitäkin, se oli jotain vauvarokkoa. Mutta se on jo parempana. Muuten sisällä olisi tullut jo todella tylsää mutta onneksi meillä on äidin kanssa Skype. Ja Skypellä voi soitella ja tsättäillä.



Pyjamabileidemme pelastukseksi äiti huomasi Skypestä että Jussi (joka on äidin serkku) oli kiireinen koska hänellä on kädet täynnä töitä rakennuspuuhissaan.. Äiti hehkutti että Jussilla on taas hienoa projektia Kalevala-teemalla. Me katsoimme lisää netistä. Käykää tekin:

http://www.flamma.fi/temppeli/

Täältä löytyy aivan upeaa tulishowta! Äitiä harmitti että me ei päästä nyt katsomaan paikan päälle kun ei olla Suomessa, mutta minä kyllä huomautin että kyseistä näytöstä ei suositella alle kouluikäisille. (Mutta ne on siis pelkkiä suosituksia..)

http://www.flamma.fi/temppeli/traileri.php

Äiti kertoi minulle Kalevalasta ja Sammosta ja Lemminkäisestä ja kaikesta. Mutta te varmaankin jo tiedätte tarinan? Viikonloppuna Pyynikin Kesäteatterilla kuitenkin tuli leimahtaa ja vaikkei me äidin kanssa paikan päälle päästäkkään niin me fanitamme tätä ihan kympillä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti