sunnuntai 31. lokakuuta 2010

HALLOWEEN!!



Tänä viikonloppuna meillä on juhlittu Halloweeniä! Ja se on ollut hauskaa, sillä me emme olleet koskaan ennen kunnolla sitä viettäneetkään. Täällä sitä viettää kaikki ja Halloweenillä on täällä pitkät perinteet. Halloween periytyykin muinaisten kelttien talven alkamisen päivästä jolloin vainajahenkien uskottiin liikkuvan. Ja uskokaa tai älkää, meikin taisimme äidin kanssa törmätä sellaiseen henkeen..



Ei liene mikään salaisuus että meidän äiti on ihan kynttiläfriikki. Tai ainakin se polttaa kynttilöitä lähes aina. Halloween ei siis ole mikään poikkeus, mutta se oli äidille hyvä syy polttaa paljon kynttilöitä.



Halloweeninä tunnetusti pukeudutaan jännittävästi, mutta minä ajattelin hoitaa asian trendikkäästi asusteilla.



Noitien keitoskakku oli Halloweenimme päätähti! Eikös olekkin aika karmiva?



Trick or treat (karkki vai kepponen?) kuuluu ehdottomasti Halloweeniin. Homma toimii samalla tavalla kuin virpominen Suomessa pääsiäisenä. Siis ovelta ovelle kiertämällä. Vaikka olenkin jo nopea jaloistani niin meidän äiti ei päästänyt minua vielä kovin kauas kiertelemään. Koska olin kuitenkin varustautunut näin upealla pienellä huopaisella kurpitsakassilla, niin tuumasin trick or treattailla sitten kotona urakalla! Ja toimeni palkittiin!! Sain palkakseni nämä kolme minikirjaa, joissa on mukavia juttuja luettavaksi.



Halloweenissä oli tunnelmaa ja jännitystä! Onneksi se tulee ensivuonna uudelleen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti