sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Omaan kotiin!!!

Jihuu! Tänään pääsimme muuttamaan omaan kotiin. Meidän kotitalo täällä Englannissa on äidin sanojen mukaan piristävän monimuotoinen ja värikäs.



Me asustetaan Chatham Placessa. Siinä on neljä taloa jotka muodostavat tämän kokonaisuuden. Meidän talon nimi on Halcyon. Ja naapuritalojen nimet ovat Hunsaker, Hermitage sekä Hayward. Yhteensä meidän taloissa on monta sataa asuntoa! Se tarkoittaa sitä että on tosi monta mahdollisuutta löytää uusia leikkikavereita!



Chatham Place sijaitsee Readingin keskustassa aika lähellä rautatieasemaa. Kaikki on siis kätevästi lähellä. Ja kaikkiin ihaniin leikkipuistoihinkin on vain lyhyt kävelymatka.



Tässä on meidän sisäpiha joka on hauskasti toisessa kerroksessa. Tänne pääsee vain talon sisältä. Ja mikä parasta niin me pääsemme pihalle suoraa meidän kodista. Joten minäkin pääsen pihalle tarvittaessa nopeasti! Äiti sanoi että kunhan kasvan isoksi niin saan sitten olla meidän omalla turvallisella pihalla joskus yksinkin, tosin niin että äiti näkee minut ikkunasta.



Tässä kuvassa vasemmalla, alimmassa kerroksessa on meidän kodin olohuoneen ikkunat! Niitä on kyllä neljä mutta kuvaan ei mahtunu kaikki.



Tämä ylhäältä otettu kuva näyttää myös minun huoneeni ikkunan. Se on tuossa puisessa osassa ensimmäinen alhaalla vasemmalla! Sitten seuraava oikealle on äidin ja isän huoneen ikkuna ja kuten jo kerroinkin niin ne neljä ikkunaa tulee meidän olohuoneeseen. Samassa tilassa on myös meidän keittiö. Mutta te näette sitten tämän talon paremmin kunhan tulette käymään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti