keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Puistotyömaa



Jännittävää! Puistossa oli tänään kaikenmaailman autoja ja työkoneita.. Oikea puistotyömaa! :) Porat pärisivät ja monta miestä hääri puistossa keltaisten työliiviensä kanssa. Jotain oli selkeästi tekeillä... Äiti mietti ääneen että ilmat ovat lämmenneet sen verran vauhdilla että saas nähdä joko puistoon ilmaantuu lapsiakin taas enemmän.. Kesä alkaa kohta olla jo käsillä, joten puistoakin valmistellaan tehokäyttöön! :)



Uusia ihania pöytäryhmiä! Niitä ne miehet kasasivat. Äiti ja minä olimme innoissamme! Nyt eväiden syönti puistossa olisi entistäkin mukavempaa. Pöytiä on ennenkin ollut, mutta nyt ne ovat kaikki uusia ja niitä on enemmän. Tässä kohtaa puistoa niitä oli laskujeni mukaan nyt kuusi. Äiti sanoi että jos aurinko paistaa näin kauniisti niin aloitamme piknikki kauden heti huomenna! :)



Joen rannassa olevat penkitkin oli pesty ja puunattu. Tämä on minun lempipaikkojani: Christchurch Meadow! Sanoin äidillekkin että istutaampa nyt tähän ihan rauhassa hetkiseksi ja nautiskellaan auringosta..



Ja niin me istuttiinkin. Katseltiin joutsenia ja kerrottiin salaisuuksia! Äidistä ja minusta on tosi mukavaa asustella täällä Englannissa, mutta se ei nyt mikään sellainen salaisuus olekaan.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti