tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kriminaalimeininkiä

Äiti hankki meille melkein vaikeuksia. Onneksi vain melkein!



Meillä nimittäin oli hyvin sateinen päivä. Vettä tuli kuin suoraan ämpäristä kaatamalla. Maito alkoi olla kuitenkin ihan finaalissa ja ruokapuolta oli muutenkin täydennettävä joten hyppäsimme sadevarusteisiimme ja suunnistimme äidin kanssa kauppaan. Äiti vetäisi tiukasti hupun ylleen, onneksi äidillä on hyvä sateen pitävä hupullinen takki! Minä olin myös sadevarusteissani, huppu tiukasti päässä..



Pääsimme sisälle kauppaan ja sitten se tapahtui. Äidille vinkattiin nopeasti että heti se huppu pois päästä. Me emme olleet ehtineet kaupan eteistä pitemmälle, mutta sekä minulta että äidiltä piti välittömästi poistaa huput päästä.. Turvamies jo katseli meitä hyvin vakavan näköisenä.. Äiti oli ihmeissään, sillä eipä se ollut moista aijemmin kuullutkaan: Englannin laki kieltää hupun päässä pitämisen kaupoissa ja muissa julkisissa tiloissa. Se on itsensä naamioimista eli toisin sanottuna kriminaalista toimintaa..



Kiitos mukavien kanssaihmisen, äidin huppu nykäistiin pois ennen kuin turvamies ehti paikalle. Niin ja minun huppuni myös! Sillä lakihan on täällä tasa-arvoinen kaikille. Että muistakaapas kaikki lapset sekä aikuiset, että täällä Englannissa sitten ennen kauppaan menoa ne huput pois päästä.. Siis ennen kauppaan menoa, siellä ulkona! Niin täällä meillä toimitaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti