keskiviikko 26. tammikuuta 2011

iPlay



Tänään ulkona oli sopivan harmaa päivä, juuri sellainen jännittävän harmaa jolloin voi lähteä seikkailemaan. Äiti tuumi että mennään sinne minne tuuli meidät kuljettaa ja melkoiseen seikkailuun se tuuli meidät veikin!



Löysimme ihan uuden puiston, eikä se ollutkaan ihan tavallinen puisto. Jätimme rattaat portin viereen ja sitten se tapahtui: robotti tervehti meitä! Kyllä sen täytyi olla robotti joka sanoi "Hey, You there.. Yes you! Come and play!" ("Hei sinä siellä.. kyllä juurikin sinä! Tule leikkimään!") Äiti on niin vanhanaikainen että hätkähti, ja taisipa vähän säikähtääkkin.. Mutta minä kyllä jatkoin ripeästi sisälle puistoon!





No jopas on korkea köysikiipeilyteline! Waaauuu!! :)



Ja seinäkiipeilyäkin.. jännittävää!



Äidin mielestä nämä ovat vähän isommille, höpö höpö. Kyllä tästä kohta meikäläinenkin kiipeää..



Onneksi äiti oli hoksannut ottaa meidän jalkapallon mukaan, sillä tässä puistossa oli erinomaiset pallottelu paikat!



Olimme jo lähes unohtaneet touhuissamme robotin. Kunnes se taas huuteli meille iloisesti! Jännittävää.. Meitä nauratti äidin kanssa, puhuva leikkipuisto! :) Äiti meni katsomaan robottia lähempää ja tuumi että jaahas, tämähän on tämmöinen iPlay. Ai mikä ihmeen iPlay?



No iPlayhän on sellainen robotti. Tai leikkiväline. Käykääs katsomassa netistä:
http://www.intelligentplay.co.uk/how-to-play
Äiti innostui robotista tosi paljon. Minä en ylttänyt kyllä kaikkiin nappeihin. Äiti sanoi että ollaan samalla puolella ja haastetaan isä peliin mukaan! Minä ja äiti vastaan isä.. Loisto ajatus varsinkin nyt kun me olemme jo äidin kanssa harjoitelleet.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti