torstai 27. tammikuuta 2011

Teletubbies

Piipahdin illalla isän kanssa kirjastossa ja sain valita samalla itselleni kaksi uutta kirjaa lainaan. Ja mitä löysinkään! Hihittelin innoissani, hauskan näköinen kirjanen: Teletubbies!



Meidän äiti huokasi kirjan nähdessään hyvin syvään.. Teletapit eivät taida nauttia meidän äidin suurta suosiota.. Äiti hymähti että hän muistaa vielä 1990-luvun lopun, jolloin Teletapit olivat kovasti pinnalla. Niistä käytiin tuolloin kyllästymiseen saakka keskustelua ja näin ollen äiti piti Teletappeja jo täysin puhkikuluneena juttuna. Kyllä äiti silti innostui lukemaan kirjaa sekä näyttämään illalla vielä tietokoneelta ihan sellaisen oikean Teletappi ohjelmankin! Niitä löytyy nimittäin intternetistä.



Teletubbies (suomeksi Teletapit) on vuosina 1997-2001 Britannian BBC Two-televisiokanavalle tuotettu lastenohjelma. Ohjelman pääosassa ovat Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa, ja Po, (suomeksi Tiivi-Taavi, Hipsu, Laalaa ja Pai) jotka ovat teletapeiksi kutsuttuja eri värisiä olentoja. Kaikilla on vatsassaan televisioruutu ja päässään antenni. Teletapit asuvat, elävät ja seikkailevat mäkisellä ruohikkokentällä, Teletappimaassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti