maanantai 23. elokuuta 2010

Kauniit pahoittelut

Aamulla me saimme järjestettyä itsemme väliaikaiseen kotiimme. Äiti sanoi että meille oli annettu väärä avainkoodi, ja tästä syystä emme olleet päässeet yöllä ovesta. Heitimme laukut nopeasti sisälle ja lähdimme kauppaan sillä minulle piti ostaa vaippoja sekä ruokaa. Mutta kun tulimme kaupasta kotiin niin äiti kiljahti yllätyksestä:



Kotona odotti hervoton kukkakimppu sekä viinipullo. Viini on jotain aikuisten mehua, joten minulle siitä ei ollut sinänsä mitään iloa. Mutta äiti oli tosi ilahtunut. Kukissa oli kortti:



Koska minä en osaa lukea niin äiti kertoi minulle että siinä pahoiteltiin ja pyydettiin anteeksi meille aiheutunutta epämukavuutta. Äiti sanoi että se oli kauniisti tehty koska homma ei mennyt putkeen sillä meidän olisi pitänyt tulla tänne jo eilen illalla. Minusta kuitenkin oli ihan mukavaa olla se yksi yö siellä hotellissakin.



Äidin mielestä kukat tuoksuivat aivan ihanille. Äiti sanoi myös että kukkakimpussa on niin paljon nuppuja että kohta kimppu pamahtaisi puolta isommaksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti