perjantai 27. elokuuta 2010

Reading Festival 2010



Meillä täällä Readingissa on Englannin toiseksi suurimmat musiikkifestivaalit. Tänään siellä esiintyy kuulemma ainakin joku semmonen rokkiyhtye nimeltään Guns n´Roses, muita nimiä ei äiti muistanut koska se ei ole expertti näissä rokkijutuissa. Joka tapauksessa tänne meidän kaupunkiin on tullut nyt 100 000 ihmistä (sata tuhatta) sinne festivaaleille, joten ne on vissiin aika iso häpeninki. Täällä onkin tapahtumaa kirjaimellisesti joka kadun kulmassa!



Olimme kävelyllä ja yks kaks aloimme kuulemaan aivan mahtavaa rytmiä ja musiikkia. Minusta se oli jännittävää! Kaduille oli kerääntynyt valtavasti ihmisiä ja musiikki oli aivan upeaa!! Mitä lähemmäs menimme sitä hienommalta se kuulosti.. Soittajia oli tässä kokoonpanossa noin nelisenkymmentä! Äiti sanoi ettei koskaan ollut nähnyt näin upeaa katusoittomeininkiä. Tämä oli upeaa rytmimusiikkia jota soitettiin lyömäsoittimilla. Mukana oli myös muita soittimia.



Jäimme kuuntelemaan hetkeksi upeaa soittoa! Sitten tanssimme kohti kotia musiikin tahdissa. Lisää festivaaleistamme löytyy netistä: http://www.readingfestival.com/home/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti