tiistai 10. elokuuta 2010

Kummit käymässä!



Maija ja Timo eli kummit olivat sunnuntaina käymässä! Meillä oli kotona joku sellainen asuntoesittely. Se tarkoittaa sitä että ihmisiä tulee katsomaan jos ne haluaisi mennä asumaan meidän kotiin kun me muutetaan itse uuteen kotiin Englantiin. No kuitenkin meidän piti olla pois kotoa kun niitä ihmisiä meni sinne ja siksipä me menimme kummien kanssa syömään Sokeri Jussiin!!!



Kummit ovat ihania ja mikä parasta niin ne ovat tulossa kylään sitten ennen joulua sinne Englantiinkin! En olisi malttanut millään nukahtaakkaan, kaikki oli niin kiinnostavaa kun kummitkin oli käymässä... Äiti tuumasi että olin jo vähän yliväsynyt mutta kyllä minä sitten yöllä nukuin ihan hyvin. Äiti sanoi että ei hätiä mitiä ehdin näkemään kummeja vielä tuhansia kertoja ja kun opin pikkusen puhumaan niin pääsen aivan varmasti yökyläänkin kummeille. Tosin taidampa tietää että tuo puhumaan oppiminen on vain äidin tekosyy pitää minut kotona. Kaikkihan sen tietää että Maijan ja Timon hoivissa pärjäisin nytkin vallan mainiosti! :)



Minulla oli tällä erää omat eväät messissä, mutta maistelin kyllä Sokeri Jussin sämpylää! Siellä oli muuten lelulaatikkokin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti