sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Bicester Village



Sunnuntaina lähdimme käymään Bicester Villagessa! Sinne pääsee meiltä kätevästi junalla, yhdellä vaihdolla Oxfordissa. Äiti ja minä olimme innoissamme sillä se on sellainen ihana outlet shoppailupaikka jossa on paljon hienoja merkkiliikkeitä. Meistä on mukava kierrellä niissä ja ihailla juttuja. Sillä siellä kaikki liikkeet ovat kuin karamelleja! :)



Oooo la laaa! Minä kävin ainakin Alexander McQueenillä, Burberryllä, Cath Kidstonilla, DNKY:llä, Dolce & Gabbanalla, Fendillä, Furlalla, Guccilla, Hobbsilla, Jimmy Choolla, Juicy Couturella, Michael Korsilla, Roberto Cavallilla, Salvatore Ferragamolla, Valentinolla sekä Versacella.. Enkä oikeasti edes muista enää muiden liikkeiden nimiä missä kävin!



Äiti karkasi tuonne, mutta sillä oli kuulemma tonttujen kanssa tärkeä palaveri. Me päätimme isän kanssa sillä aikaa keskittyä välipalan syömiseen.



Bicester Villagessa on myös ihania ruokapaikkoja. Me päätimme kuitenkin syödä ihan kotona, mutta kävimme Bicester Villagen Starbucksissa kahvilla ja söimme siellä ihanat muffinssit! :)




Oi kuinka mukava sunnuntaipäivä meillä Bicesterissä olikaan! Niin paljon kaunista katseltavaa! Ja eihän sitä tiedä vaikka joskus jotain ostettavaakin löytyisi, mutta mikäs ruskea kassi äidille oli tarttunutkaan mukaan? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti