perjantai 24. joulukuuta 2010

Kirje Joulupukilta!

Jouluaatto on meillä täällä Englannissa ihan normaali arkipäivä. Joulun juhlinta aloitetaan vasta siis huomenna, eli Joulupäivänä. Tänään isä oli siis tavalliseen tapaansa töissä mutta me olimme äidin kanssa jo pienessä joulutunnelmassa. Muutamia asioita täytyi vielä lähteä hoitamaan kylän pintaan. Maidon hakua ja sen semmoisia.. Mutta se mikä aattomme kruunasi, tapahtui kauppareissumme päätteeksi. Tulimme kotiin ja kurkkasimme postilokeroomme. Siellä oli postia! Minulle! Omaa postia! Eikä mitä tahansa postia vaan postia JOULUPUKILTA!



Se on saapunut Napapiiriltä! Joulupukin pääpostista.. :)



Hihkuimme äidin kanssa innosta! Nyt pian avaamaan tärkeää kirjettä!! Oih, kirje oli upea.. Äiti avasi kuoren varovasti ja sisältä paljastui pitkä ihana kirje Joulupukilta. Korvatunturilla on ollut kiireistä aikaa ja muori oli leiponut pipareita! Äiti luki kirjeen minulle ainakin kolmesti, se oli tärkeää jotta varmasti muistaisin kaiken mitä kirjeessä luki. Pyysin vielä yhtä lukukertaa ja äiti lupasi lukea kirjeen vielä illalla uudelleen.



Kirjeen mukana oli myös tälläinen hieno kalenteri ensivuodeksi. Me laitoimme sen äidin kanssa jo keittiön kaapin oveen. Sisäpuolelle siihen kaappiin jossa kahveja säilytetään. Äiti sanoi että siihen voidaan aina merkata nyt kaikki tärkeät jutut, jotta me muistamme ne. Ihmettelin kyllä että eikös ne tärkeät asiat muisteta muutenkin.. Ai niin, olisihan äiti unohtanut sen joulukalenterinkin joten ehkä kalenteri on todellakin tarpeen! :)



Eikä tämä olekkaan mikä tahansa kalenteri vaan kalenteri joulupukilta. Niin muutes, Joulupukki sanoi kirjeessään että muistakaa olla kilttejä niin ihmisille kuin eläimillekkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti