perjantai 17. joulukuuta 2010

Tonttuja liikkeellä!

Joulu lähenee ja tontut ovat olleet liikkeellä! Minulla on tästä jo varmaa tietoa sekä todistusaineistoa.. Sillä ette arvaa mitä: meille on ilmestynyt lahjapaketteja! Minä huomasin itse ne äidin vaatekaapissa, mutta äiti sanoi ettei niihin saa koskea ja nosti ne ylähyllylle. Ne ovat kuulemma oikeita joululahjoja!!



Mietin miten ihmeessä voi olla mahdollista että meillä on jo joululahjoja, mutta äiti kertoi että nämä ovat erityisiä Ilveskorven tonttujen toimittamia joululahjoja. Joulupukilla on kuulemma paljon apureita, sillä ei kaikki lahjat mahdu rekeen kerralla. Niimpä tontut saattavat joskus toimittaa lahjoja salaisia reittejä pitkin jo ennakkoon! Senpä takia nämäkin lahjapaketit ovat jo äidin kaapissa. Äidillä on kuulemma sopimus joulutonttujen kanssa lahjojen säilyttämisestä.



Alan hahmottamaan hommaa, tonttuja todellakin on nyt liikkeellä.. Tietäneeköhän äiti että isälläkin on tonttujen kanssa sellainen sopimus? Isä ainakin sanoi ettei äidille saa hiiskuakkaan tästä:



Joulunaika on täynnä tonttujen salaisuuksia ja jännitystä. Minä olen nähnytkin yhden niistä tontuista! Skypessä! Se istui Vaarin olkapäällä. Onkohan Vaarillakin sellainen joku sopimus..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti