perjantai 3. joulukuuta 2010

Joulukalenteri

Meidän äidiltä joskus saattaa unohtua asioita. Joskus tärkeitäkin.. Onneksi voin hoitaa hommat silloin itse! Nimittäin joulukalenterin oston! Kävimme tänään Rangessa (paikallinen sekatavarakauppa) ja huomasin kriittisen alennuskorin! Joulukalentereita!! Eikä mitä tahansa joulukalentereita vaan "Peppa Pig" kalentereita. "Peppa" on minun piireissäni varsin suosittu hahmo ja hyvä tyyppi. Kiljahdin kaupassa ja äiti tuumasi että hyvänen aika, ompas hienoja mutta kun se on suklaakalenteri.. Minä vakuuttelin äidille että pesen hampaani aina niin hyvin että voin ihan hyvin ostaa suklaakalenterin.. Sillä minulla on omaa rahaa!



Te tiesittekin jo että kummini Maija ja Timo olivat taanoin käymässä? Mutta se mitä te ette vielä tienneet on että he jättivät minulle säästettäväksi kolikoita tärkeitä ostoksia varten. Olen varma että myös Maijan mielestä joulukalenteri on hyvin tärkeä ostos, joten en enää miettinyt vaan käytin säästöistäni £1 (yhden kokonaisen punnan) Peppa Pig kalenteriin! :)



Sainkin avata tänään useamman luukun että pääsen joulukalenterissani oikeaan aikatauluun! Onneksi äiti ja isä auttavat aina oikeiden luukkujen löytämisessä. Tänään on nimittäin jo kolmas päivä!



Nam nam! Suklaat maistuvat hyville. Kylläpä tämä joulunodotus onkin makeaa.. :)



Nyt avatut luukut vielä sievästi kiinni että hieno kuva näkyy kalenterista kokonaisena. Niin ja muutes äiti käski kertoa että meidän joulukalentereissa onkin 25 luukkua!! Se johtuu siitä että joulupukki ehtii tänne Englantiin vasta 25. päivä, tai oikeastaan se tulee sitten yöllä kun me nukutaan.. Suomessahan se käy jakamassa lahjoja 24. päivä illalla joten eikös se ole ihan loogista? Ei joulupukkikaan joka maahan samana iltana ehdi! Eli me saamme lahjat täällä 25. päivä heti aamulla kunhan heräämme! Jännittävää.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti