tiistai 23. marraskuuta 2010

Eaton mess

Mitä? Ettekö te tiedä mitä on Eaton mess?! Ei hätää, en minäkään tiennyt ennen kuin kummitätini Maija kertoi sen minulle tänään. Olimme syömässä ulkona lounasta (minä, Maija, Timo sekä äiti) ja päädyimme HA HA bar&grilliin.



En ollutkaan ennen käynyt Ha Ha:ssa, mutta näppäränä naisena kummitätini Maija tutkaili tilannetta ja tiedoitti että sisällä näkyy pieniä lapsia, joten rattaani mahtuvat mainiosti sisälle! :) Niimpä kävimme taloksi ja Ha Ha oli oikein viihtyisä paikka! Mutta nyt siihen Eaton messiin.. Maija tutkaili listaa ja sanoi heti että nyt täytyy kyllä tilata jälkiruoaksi Eaton messiä, kun sitä on tarjolla. Ja niinhän me teimme! Maija kertoi että Eaton Mess on Englantilaista alkuperää oleva jälkiruoka, jossa on seoksena marjoja, kermavaahtoa sekä marenkia. Perinteisin versio sisältää mansikoita, mutta sitä valmistetaan myös muista marjoista. Sitä on tarjoiltu täällä jo 1930 luvulla. Ja vaikka ruokalaji kuulostaa yksinkertaiselta niin siitä on tullut iso juttu joka jakaantuu ihan omiin "koulukuntiinsa".. :)



Tässä teille vielä kuva Eaton messista. Minun ja äidin annos oli lähes samanlainen ja se oli aivan ihanaa! Eaton mess on todella hyvää! Nami nami nam nam..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti