tiistai 16. marraskuuta 2010

Kirjastossa

Minä pidän lukemisesta hyvin paljon. Niimpä meistä on äidin kanssa ollut tylsää se ettemme saaneet heti tänne muutettuamme kirjastokortteja. Niitä ei nimittäin tuosta vain haeta, ellei pysty henkilöllisyytensä lisäksi todistamaan että oikeasti asuu virallisesti täällä. Ai mitenkö se todistetaan, no kaasulaskullapa tietenkin! :)



Niimpä heti ensimmäisen kaasulaskun saavuttua kiiruhdimmekin kirjastoon. Me halusimme kirjastokortit heti jotta pääsemme lainailemaan kirjoja. Meillä on täällä useampia kirjastoja. Tämä kuva on meidän lähellä olevasta Battle Librarysta, mutta myös keskustan kirjastoon on meiltä vain hetken matka.



Tässä on minun ihan ikioma kirjastokorttini. Sekä kirjastokansioni. Se kirjastokansio on sellainen informaatiopaketti kaikesta. Minulla ja äidillä on jo kalenterissa kirjastomenoja, sillä torstaisin on lasten satutunti. Tiistaisin on taas lasten runopiiri. Ja kun täytän 18 kuukautta niin saan ihan omaksi vielä sellaisen kirjallisuuspaketinkin! Ja se mikä minusta kuulostaa ennen kaikkea jännittävältä on meidän kirjastossa oleva lelulainaamo. Voin lainata kirjastokortillani sieltä leluja, rooliasuja sekä soittimia! Oletteko moisesta kuulleet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti