lauantai 20. marraskuuta 2010

Vieraita Suomesta!

Ensimmäiset tärkeät vieraat Suomesta olivat saapumassa meille kylään, eikä sieltä saapunutkaan ihan ketkä tahansa vaan arvovaltaiset kummini! Niimpä me hyppäsimme äidin ja isän kanssa bussiin ja kiiruhdimme Maijaa ja Timoa Heathrown lentokentälle vastaan.



Meiltä täältä Readingista kulkee kaikista nopeiten Heatrowin lentokentälle Rail Airin busseilla. Se on kätevää sillä ne liikennöivät 20 minuutin välein ja niillä pääsee suoraa kaikille Heathrowin terminaaleille. Rail Airin bussit ovat mukavia matkustaa! Matkanvarrella puiden takaa myös pilkistää Windsorin linna..



Tiesittekö muuten että se on maailman suurin asuttu linna? Windsorin linna toimii yhtenä Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsijan residenssinä, jona se on palvellut jo usean sadan vuoden ajan. Nykyinen kuningatar Elisabet II pitää linnaa varsinaisena kotinaan Buckinghamin palatsin sijaan ja käyttää sitä viikonloppuasuntonaan.



Matkan varrella on mukava katsella näkymiä. Varsinkin itse lentokenttä on hyvin jännittävä paikka. Siellä on paljon lentokoneita ja niitä nousee sekä laskeutuu kentälle jatkuvasti. Ja mikä parasta, kaikki tämä näkyy suoraan bussiin.



Siinä se oli! Minä näin sen bussista!! Finnairin kone jossa Maija ja Timo laskeutui Englannin maaperälle. Nyt vain terminaalista kummit matkaan ja kipin kapin kotiin kahvin keittoon!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti